Één bh voor tijdens de zwangerschap én erna?

Dé zwangerschapsbh en voedingsbh in 1! Hij is gedurende de zwangerschapsperiode aanpasbaar in maat. Wat wil je nog meer?

4 redenen om jezelf een goede zwangerschaps- en voedingsbh te gunnen 👉🏻 

1. Comfort

Een van de grootste frustraties voor zwangere vrouwen is het vinden van een bh die zowel comfortabel als ondersteunend is. Feelou.co heeft deze uitdaging aangepakt door een bh te creëren die specifiek zijn ontworpen voor het veranderende lichaam van een zwangere vrouw. Gemaakt van zachte, rekbare materialen en met verstelbare bandjes, biedt deze bh comfort en ondersteuning zonder in te leveren op stijl.

2. Meegroeien met jouw veranderende lichaam

Wat Feelou.co echt onderscheidt, is het vermogen van hun bh om mee te groeien met jouw veranderende lichaam gedurende de hele zwangerschap en zelfs daarna. Dankzij hun unieke ontwerp en stretchmateriaal kan deze bh je ondersteunen terwijl je lichaam groeit en verandert. Dit betekent dat je niet steeds opnieuw hoeft te investeren in nieuwe bh's naarmate je zwangerschap vordert.

3. Praktisch en stijlvol

Naast comfort en functionaliteit is de bh van Feelou.co ook stijlvol ontworpen. Er is naast de mooie neutrale zwarte kleur ook een nieuwe kleur gelanceerd; Sugar Coral! (zie de post op Instagram). Echt een geweldige kleur al zeggen we het zelf.

4. Voedingsvriendelijk ontwerp

Na de bevalling blijft de bh van Feelou.co een essentieel onderdeel van je garderobe dankzij hun voedingsvriendelijke ontwerp. Dit betekent dat je niet hoeft te investeren in aparte voedingsbh's, waardoor dit een duurzame en goedkope keuze is voor nieuwe mama's!

Conclusie

Feelou.co biedt niet zomaar een bh; ze bieden een complete oplossing voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders. Met hun nadruk op comfort, functionaliteit en stijl hebben ze een bh gecreëerd die zich aanpast aan de behoeften van vrouwen tijdens deze bijzondere fase van hun leven. Dus, als je op zoek bent naar een zwangerschaps- en voedingsbh die je negen maanden en meer kunt dragen, hoef je niet verder te zoeken dan Feelou.co.

Lees onze andere blogs