De Postpartum Herstel Planner

In samenwerking met Jody van Awaken Your Motherhood kun je op onze website de Postpartum Herstel Planner kopen via onderstaande link. Volgens ons een must voor iedere vrouw die moeder wordt!

 

Jody: "Tijdens de eerste zes weken van de kraamperiode vindt het eerste en het belangrijkste herstel voor de moeder plaats. Of je nou bent bevallen van je eerste of je vierde kindje, jouw lichaam moet simpelweg herstellen.

 

Door middel van de Postpartum Herstel Planner laat ik je inzien hoe jij jouw herstel in de kraamperiode kunt bespoedigen en klachten zo veel mogelijk preventief kunt voorkomen. Ik noem belangrijke activiteiten en handelingen waar je tijdens de eerste 7 weken na je bevalling op wilt letten, ook na een keizersnede.

In deze Planner vind je heldere en overzichtelijke informatie waarvan ik door mijn jarenlange werkervaring weet dat vrijwel elke bevallen vrouw deze mist in haar kraamperiode:

- Inzichten om een voorbereidend plan te maken voor de kraamperiode

- Hersteltips per dag voor de eerste 10 dagen na de bevalling 

- Hersteltips per week vanaf dag 10 tot en met week 7 na de bevalling

- Een wandelschema voor de eerste 7 weken postpartum

- Herstel inzichten voor het lichaam en de bekkenbodemspieren

- Een video met een ademhalingsoefening (middels QR)

Je kunt de Postpartum Herstel Planner als eBook lezen. Maar mijn persoonlijke tip, print het (dubbelzijdig) uit en gebruik het als werkboek, want er is voldoende ruimte gecreëerd voor jouw eigen notities.

Deze Postpartum Herstel Planner is niet alleen een fijne bron van informatie voor jou, maar ook voor je partner om jou begripvol te kunnen ondersteunen tijdens deze belangrijke periode. Door goed geïnformeerd aan je kraamperiode te beginnen, werk je aan de beste manier van herstel. Zo kun je overbelasting en vertraagd herstel tegengaan én zorg je voor een gezond en duurzaam herstel voor jouw toekomst.