Dragen

Ontdek het gemak en comfort van dragen met Wildride en Artipoppe!

 

Wij krijgen vaak de vraag wat precies de verschillen zijn tussen de Wildride zijdrager en de Artipoppe draagzak. Hier ontdek je precies de verschillen! Omdat je beide producten maar voor een korte periode gebruikt, zijn deze producten perfect om te huren waarbij de draagzakken elkaar ook op kunnen volgen aan de hand van de leeftijd van jouw kindje. 

Wildride zijdrager: draagavontuur voor ouders

Met de Wildride zijdrager wordt avontuur met je kleintje een fluitje van een cent. Deze robuuste en comfortabele drager is ontworpen voor ouders die houden van het buitenleven. Ontdek de vrijheid om samen met je kindje te wandelen, te verkennen en te genieten van de natuur, terwijl je dicht bij elkaar blijft. Onze verhuurservice geeft je de kans om te ervaren hoe deze zijdrager je leven kan verrijken. Deze zijdrager is geschikt voor kindjes van 9 maanden tot 4 jaar. 

Artipoppe Draagzak: stijlvol en comfortabel Dragen

Met Artipoppe draagzakken combineer je stijl en comfort. De Artipoppe is een meesterwerk van een design, gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Draag je baby met trots en geniet van het gevoel van nabijheid terwijl je er stijlvol uitziet. Met onze verhuurservice kun je je kleintje dragen voor een periode die het beste bij jullie past.  De Artipoppe draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte!

 

Hoe werkt het?

Het huren van een Wildride zijdrager of Artipoppe draagzak is eenvoudig. Klik hieronder op een product, kies de drager die bij je past en bestel online. We zorgen voor een snelle levering zodat je snel kunt beginnen met dragen. Ervaar het gemak en comfort van onze dragers zonder een grote investering te hoeven doen!