Zwangerschapsbeeld én gouden tip!

Mijn ervaring met het maken van een 3D zwangerschapsbeeld, een herinnering voor altijd.

Kiezen voor een zwangerschapsbeeld

Ik hoefde geen seconde te twijfelen om mijn zwangerschap voor eeuwig vast te leggen met een prachtig beeldje van Lux Bodyprints. En wat een topkeuze was dat! Robin kwam langs en zorgde meteen voor een relaxte sfeer. Er werd alle tijd genomen om het 3D-scanproces uit te leggen en er waren tal van voorbeelden om de juiste keuze te maken. Er werd zelfs meegedacht over de perfecte pose, wat ik echt waardeerde. Nu nog even geduld hebben, maar ik kan niet wachten om dit unieke beeldje te ontvangen na de geboorte van mijn dochter!

Het proces

Hoe Robin te werk gaat:

 

  1. Ze komt aan huis, en we drinken eerst een kop koffie ;-)
  2. Veel verschillende voorbeelden zijn meegenomen, en worden neergezet. Er is verschil in grootte, maar ook materiaal.
  3. Dan de houding! Welke kies je? Je kunt verschillende houdingen zien ian de beeldjes, en ook in dit proces wordt je begeleid en geholpen. Heel fijn!
  4. Scannen maar! Even stil staan voor het mooiste resultaat, maar dit is in enkele minuten gebeurd.

Mijn gouden tip!

Hier en daar oefenen is het geheim! Klinkt heel gek, maar ga voor die spiegel staan, en bekijk welke houdingen je bij jezelf vindt passen en waar jij jezelf in herkent :-)

 

Stel je voor: Hier en daar een dansje voor de spiegel en ontdekken welke moves bij je passen en jouw innerlijke diva onthullen! 😄

 

En onthoud, have fun en wees trots op je lichaam! Iedereen heeft een unieke stijl en om die te ontdekken is een avontuur op maat. Let’s go! 🌟

Nog even wachten..

Het vooruitzicht alleen al geeft me kriebels! Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Een tastbare herinnering aan deze unieke tijd vol vreugde en dankbaarheid, dat is toch fantastisch? Het beeldje zal een blijvend aandenken zijn aan de prachtige reis van het moederschap die ik weer mag afleggen. En elke keer als ik ernaar kijk, zal het me herinneren aan de liefde en het geduld die in dit kunstwerk zijn gestoken. Een prachtige manier om dit hoofdstuk te vereeuwigen en later te delen met mijn dochter als ze ouder is.

Kijk deze toffe illustratie van de dames van Lux! Voor meer info ga je naar de website van Lux Bodyprints via luxbodyprints.nl

Lees onze andere blogs