Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Goed Bevallen

Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2023

 

 1. Acceptatie van de voorwaarden
  Door gebruik te maken van de huurdienst voor producten van Goed Bevallen, stemt u in met deze algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze dienst gebruikt.

 2. Productbeschikbaarheid en huurperiode
  De beschikbaarheid van producten is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. De huurperiode begint op de afgesproken datum en eindigt op de afgesproken datum. Verlenging van de huurperiode is mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid en voorwaarden. Wanneer einde afgesproken huurperiode overschreden wordt, brengt dit kosten met zich mee van €2,- per dag.

 3. Reservering en betaling
  Om producten te reserveren, dient u de vereiste reserveringskosten of het volledige huurbedrag te betalen, afhankelijk van de gemaakte afspraak. Betalingen zijn verschuldigd voorafgaand aan de huurperiode. We accepteren betalingen via de aangeboden betalingsmethoden.

 4. Annulering 
  Annuleringen dienen binnen een bepaalde termijn vóór de aanvang van de huurperiode te worden gemeld. Annuleringsvoorwaarden kunnen van toepassing zijn. Offertes en prijsvoorstellen zijn vrijblijvend en kunnen op elk moment geannuleerd of gewijzigd worden.

 5. Gebruik en teruggave van producten
  U bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de gehuurde producten. De producten dienen in dezelfde staat te worden geretourneerd als bij aanvang van de huurperiode. Eventuele schade of verlies kan resulteren in extra kosten. De huurder dient de gebruiksvoorwaarden en de aanwijzingen te gebruiken en geen materiële schade aan het gehuurde aan te brengen.

 6. Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid
  Goed Bevallen is niet aansprakelijk voor enige verwondingen, ongevallen of schade die zich voordoen tijdens het gebruik van de gehuurde producten. Het gebruik van de producten is op eigen risico van de huurder.

 7. Privacy en gegevensverwerking
  Uw persoonlijke informatie wordt verwerkt volgens ons privacybeleid. Door gebruik te maken van onze dienst stemt u in met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

 8. Toepasselijk recht
  Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het toepasselijke recht van Nederland. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Almelo.

 

Door gebruik te maken van onze huurdienst voor producten, erkent u dat u deze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, en dat u ermee instemt gebonden te zijn aan de hierin uiteengezette voorwaarden. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.