Wobbel balansbord

Wobbel

€ 100,00

Wobbel

€ 100,00

De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. 

Huurkosten: 15,- per 3 weken

Borg: 85,- 

Nadien ontvang je de borg retour. 

De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

 

Kracht
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

 

Rust
Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

 

Design
De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.  De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

 

Te huur voor €15,- per 3 weken.

We vragen €100,- borg.