Geboorte TENS

De Elle TENS 2 kan tijdens de bevalling ingezet worden als natuurlijke vorm van pijnverlichting. Gebruik van de TENS stimuleert namelijk de aanmaak van endorfine: jouw lichaamseigen pijnstiller. Hierdoor kun je de weeën beter opvangen, kun je beter ontspannen en heb je mogelijk minder behoefte aan medische pijnbestrijding. 

De Elle TENS wordt verhuurd inclusief:
- Elle TENS apparaat
- 3 kabeltjes (1 reserve)
- 2 sets batterijen (1 reserve set)
- Nieuwe set plakkers
- Gebruiksaanwijzing

De huurperiode is voor een periode van week 37 t/m 42. Vanaf eind week 36 kun je de TENS ophalen in Hengelo. (Of verzendkosten huurder)


De huurprijs is van €55,- nu €40,- !
Borg: €60,-

 

LET OP! Wil je een Elle TENS bestellen omdat je zorgverzekeraar dit vergoedt? Plaats de bestelling dan niet via de webshop, maar stuur een e-mail naar info@goedbevallen.eu. Voor meer info klik hier.

Ja! Ik wil wel zo'n TENS huren!

Sale!

Huur Elle geboorte TENS

€ 115,00 € 100,00
Sale!

Huur Elle geboorte TENS

€ 115,00 € 100,00

De Elle TENS 2 kan tijdens de bevalling ingezet worden als natuurlijke vorm van pijnverlichting. 

Huurkosten: 55,- -> Nu 40,-!

Borg: 60,-

Nadien ontvang je de borg retour. (De electroden mag je houden, deze kunnen een eventueel volgende keer van de huurprijs afgehaald worden). 

Let op! Bij hartritmestoornissen, epileptische aandoeningen of het gebruik van een pacemaker mag je geen Tens apparatuur gebruiken. Ook in bad of onder de douche kun je geen Tens gebruiken.

Lees hier de ervaringen met de TENS

Miranda 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Ik heb een TENS apparaat gehuurd via Goed Bevallen. Ik heb service en het contact als prettig en goed ervaren! Het apparaat zelf werd netjes met duidelijke instructies verzorgd :) Tijdens de bevalling fijn gebruik van gemaakt, een aanrader!"

Anneleen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wat een topservice! In week 39 vd zwangerschap de Tens gehuurd. Caya reageert vlot, leuk en persoonlijk! We konden de Tens gelijk ophalen. Tijdens de bevalling erg veel profijt van gehad. Kortom een aanrader!

Madelon 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Ik heb de TENS gehuurd op het laatste moment. Er wordt snel gereageerd op berichten! Ben erg tevreden over de service en raad het zeker aan."

Marissa 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Via "Goed Bevallen" een TENS apparaat gehuurd. Contact verliep zeer prettig en snel. Gehuurd materiaal netjes en compleet."